Chtíče

Chtíče

Anotace: ......

Sedíme od sebe a díváme se do očí,
čekám, zda jiskra přeskočí.
Poté jdu k tobě blíž
a neudržím v sobě chtíč.
Nejprve tě políbím lehce,
ale něco ve mně přestat nechce.
Chytil jsem tě za zadek a přitáhl k sobě
a tys poznala že ho chci mít v tobě.
Chytáš mě za mužství a bylo dáno,
že o sex je již postaráno.
Autor Franky92, 31.10.2009
Přečteno 597x
Tipy 11
Poslední tipující: Nykita, ilona, PPetrushka, susana načeva, al-pacino, Lonely.girl, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo taky bych jí hledala...tu jiskru.

29.01.2010 23:23:00 | PPetrushka

A co ta jiskra??

31.10.2009 11:53:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí