z vsi

z vsi

Anotace: sedlákům

Jsem z krajů
bez souřadnic
pod druhou vrstevnicí
vlaju a lítám s hejny mšic
nad poli s kukuřicí
tam vzadu za vesnicí
kde jámy silážní
vážně se tváří
včera i v době žní
ty stránky v kalendáři
jsou jenom pro okrasu
a pojem času
ve tmě se ztrácí
od slunka do soumraku
jsou tady v práci

..A rána v pastvinách
a mlhy nad lesy
usínám v peřinách
v posteli s nebesy
buzen jen kokrháním

Díky mým dlaním
vy v městech žerete si
co vzešlo z polí
u vesnic bez adresy....
Autor zenge, 01.11.2009
Přečteno 325x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Lorraine, Stoneman, al-pacino, labuť, Mario de Janiero, Psavec, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...odpusť sedláku moje viny
já žeru jenom rejži z Číny..ST!

02.11.2009 13:58:00 | Mario de Janiero

Já jsem sedlák, kdo je víc.

01.11.2009 23:16:00 | Psavec

skvělý
potěšil jsi mou duši sedláckou.

01.11.2009 21:02:00 | Mbonita

jejda,skoro mi zaskosčilo...

01.11.2009 18:34:00 | Marupiara

nádhera ST!

01.11.2009 18:14:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí