svátek pozůstalých

svátek pozůstalých

Anotace: falešný pietě,mrtvým a Ivetě..

Na krchovech davy
hroby přezdobený
jak výlohy chrámů
květinářka dáví
odpolední meny
bolí ji prej hlava z krámů

Dušičky,dušičky
svíčka,voda z konvičky
zalej tyhle kytičky
neva že jsou umělý
já koupila je v neděli

Na krchovech davy
od rána se valí
venku kolem nuly
mlha se tu válí
ti co vzpomenuli
možná trochu bulí

Dušičky,dušičky
trochu slano pod víčky
někdy faleš,řečičky
znám to jak se blíští
jak tvůj piersing u pičky
když tě lížu na letišti....
Autor zenge, 04.11.2009
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, harmony, Bíša, Psavec, Mario de Janiero, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má ironický a parodický nádech - to mě zaujalo, ale ta poslední strofa už mi přijde trochu laciná...*

05.11.2009 08:17:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí