tě hledám

tě hledám

Anotace: naději..snad tobě raději

Smutnej je svět
přesto se směji
a bráním nicotám
ze svého smíchu
ochraný sítě pavučin
vně těla uplétám
občas i odlétám...

Svý smutky nosím schovaný
tam v dálce za hrudí
když ve vzpomínkách je probouzím
tak někdy zastudí

Je to už řádka let
přesto se bráním
viděl jsem svět šedivět
a znám i rakví polstrování
znám z válek ozvěny
i hladký stěny bídy
stařeny udřený
a křížky bílý křídy
na černých vacích
po tom všem v mracích
tě marně hledám......
Autor zenge, 04.11.2009
Přečteno 496x
Tipy 22
Poslední tipující: Mario de Janiero, Lorraine, harmony, Severka, Bíša, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, Zpátky, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý Karsi raději
nepohřbívej naději
podivným pocitem
že jsi za zenitem
sex v naději spočívá
svět se kolem točívá
pokud neodpočívá...m.

07.11.2009 20:47:00 | Mario de Janiero

Hezký kousek, líbí semi.

04.11.2009 21:53:00 | Psavec

Nádherné verše...ST!

04.11.2009 18:13:00 | hašlerka

Marně v tom hledám sex, leč básenka je to pěkná, ale na mne nedej, su už za zenitem :-)

04.11.2009 16:37:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí