Služebnice noci

Služebnice noci

Anotace: nechat něčeho co vám vnáší do života slast a uspokojení-to lidská bytost nedokáže...

Služebnice noci

Svíjí se jak klubko hadů,
tak svůdná a žádostivá.
Zvenčí děvka přívětivá,
tělem věrná podlézavým darům…

Přes den žena světaznalá,
za svitu luny služebnice noci..,
Ač srdcem žena zcela dozrálá,
Nemá ze slastí špatný pocit.

Bůh pomoc zatoulané duši,
jenž ovládá lidský hřích,
modlitbu sešli pro její uši,
Ať již nesetrvává v nich.
Autor Nefertity, 08.11.2009
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No nic proti tomu, ale, neuraz se : "ať již nesetrvává v uších"?

22.11.2009 00:24:00 | sveřep

Vítej v modrém světě.

09.11.2009 17:57:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí