indoš

indoš

Anotace: trávě a rezervacím

Tam v třásních vesty indošský
vane jen vítr vzpomínání
z čelenek pér jsou záložky
a v dlaních mých mám dýmku míru
narvanou travou z mojich strání
pojď sednem v týpí k amuletům
a zasmějem se jejich světům

Totálně tančím u totemu
tyátrem taktů tluku trému
tam vedle tamtamů
ustelu u trámu
tmou kdy měsíc v pomeranči
té co s ohněm nocí tančí

Tam za dráty rezervací
v Utahu vedle Idaha
asi ji svléknu do naha....
Autor zenge, 11.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 19
Poslední tipující: Jean89, Myrja, Mbonita, Mario de Janiero, Zasr. romantik, hašlerka, Zpátky, Psavec, Stoneman, Churry, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Howgh...ST!

12.11.2009 13:58:00 | Mario de Janiero

V Ajdahů i Jutahu
pustím všechno za hlavu.
Až ji svléknu do naha,
marná všechna námaha.
Ať je se mnou ...
Manitou
...
Jupí, jupí, jou!
Tip ti dávám na eSTou!

12.11.2009 01:26:00 | Zasr. romantik

..tak to bude pěkný..ST!

11.11.2009 19:48:00 | hašlerka

Je to kapku z ruky.

11.11.2009 17:54:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí