Panenství

Panenství

Anotace: Zvíře sem, zvíře tam, zvíře kam se podívám...

---------------------------

Tvá duše v lynči dělá kliky
a polibky jsou seppukou,
když na náměstí Republiky,
vložíš mi ňadra do rukou.

Směšně toužím po Tvém těle,
bojujíce s přízraky,
ruce jemně rozechvělé,
už nestačí náznaky.

Tam pod stanici Podbříšek,
jízdenka mi neplatí,
vášeň letí do výšek
a srdce padá do gatí.

Vím, že je příliš brzy
a každý verš mě mrzí...

.
.
.
Otevřu své dlaně,
položím Tě na ně
a zrcadlu říkám: "Nesahej na ni parde"
Máš chránit, milovat a dělat garde!


*
Autor JR, 16.11.2009
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, slečna.závist, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD, labuť, Mbonita, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné dílo. ST

09.12.2009 02:32:00 | Jean89

...je to dobře napsané ST

18.11.2009 18:36:00 | WAYWARD

... nemusí

17.11.2009 09:11:00 | D. N.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí