V okolí řádí hyena piena

V okolí řádí hyena piena

Anotace: co všechno musí překlenout mladý Marcel,aby dosáhl svého báseň je o AIDS

voňavá pečínka útroby rozbrnká
zatřese páteří,vyklepe hovínka
chvěje se,nabádá,má čtyři žaludky!
proud horka z vesmíru
vyřeší zármutky.
Zkrze dým rozkoše,nemůže zaostřit
vydal se na cestu,popřej mu věčný klid
Autor older, 26.11.2005
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do Chuchle pro uhle - zahuhle.

14.06.2007 22:50:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí