skutek utek

skutek utek

Anotace: báseň z vlastní zkušenosti......

Lásku jsi mi sliboval
údajně mě miloval
ale to byl kec chtěl jsi jenom sex.

Párkrát jsem ti dala
a pak jsem to vzdala
frajerské řeči a skutek utek
vždyť za nic nestál
ani tvůj dotek.

Líbat jsi neuměl
natož pak souložit
jediné co jsi zvládl
v 5 sekundách
mě na lopatky položit.

Pak jen pár pohybů
otázka času
kdy jsem se dočkala
tvého zvadlého klasu.

A tak ti sbohem dávám
z okna mávám
jdu hledat dál toho
kdo by za to stál.
Autor maca5.5, 18.11.2009
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, bobi bobie, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, to běž.

18.11.2009 16:46:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí