Dokonalý pár

Dokonalý pár

Anotace: SMS brána do světa touhy...

(můj přítel):

Naše hádky
mě dostávají do varu.
Já chtěl bych tě ve stavu,
kdy bych tě do varu dostal já!

Já tě Lásko neklamu
chci tvojí kompletní sestavu
a dělat tě
dokud nepadnu...

...kéž bys nespala
a i ty mě k chuti dostala!

Já:

Lásko chut já mám velikou!
Miluju ty jemné doteky,
které nejsou jenom hrou
a nebo jen naši představou...

...ráda bych ti ukázala věci,
co tě zaručeně dostanou.
A ty ocitneš se ve stavu,
kdy budeš mít jen jeden cíl,
dostat ze sebe co nejvíc
a mě udělat co nejlíp...

...ach Lásko,jak moc tě chci...

...vážně nechci nic jiného
než spatřit tě nahého,
nechat se dobývat,
po vysílení usínat
s pocitem nádherným
našich těl spojených!
Autor Bereniké, 19.11.2009
Přečteno 598x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sveřep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí