plavec

plavec

Anotace: podnebí u rovníku a ptáků křikům

Mezi vlnamy
ta hlava v dáli
co plave k Bali
je hlavou mou

Plavu až z Jávy
a ryby dravý
kolem mne zdravý
houpy hou

Zde skoro na rovníku
v tom racků křiku
miluju romantiku
když slunce svítí do očí
sem tam i ploutev žraločí
se otře o mé palce
přitom sním o Amálce
co z břehů na Bali
na krku s korály
a s prsy jako míče
má naší lásky klíče

Vzpomínky A.V.Friče
či Edy Ingrišů
ve schránkách korýšů
jsou proti mým jen kapkou deště
či mourem Mount Baturu
tu v Indonézkým azuru
..mám dobrodružnou náturu.
Autor zenge, 20.11.2009
Přečteno 294x
Tipy 21
Poslední tipující: Kapka, Bíša, CORONATION, ziriant, Mbonita, Psavec, Zefi, Květka Š., hašlerka, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A.V. Frič, četl jsem jeho cestopisy.

20.11.2009 21:40:00 | Psavec

To já zas někdy v pivě plavu
a rumu mám plnou hlavu
táhne mě to ke dnu
žraloků mám plný boty
v každý svíčce jsou dva knoty
ženu jenom jednu...ST!

20.11.2009 19:22:00 | Mario de Janiero

Lepší je mít v nátuře
usnout v seně - na fůře,
než pro blbou náturu
spát v kostele na kúru...

20.11.2009 17:15:00 | zzlatý

Na chvíli jsem tam byla taky.

20.11.2009 17:01:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí