Toužím

Toužím

Anotace: ...

Lidská těla hadí kůží pokrytá,
Moje láska divou vášní překrytá,
Milovat do roztrhání
Do těla mi krev nahání..

Lidi jako hadi z kůže svlečení,
Prudká vášeň, chtíč a vzrušení,
Dech zkrácený, do sebe zapletení –
Má touha na vášeň se mění…

Posedlost – chci chytat rány,
Otvírat pekelné brány,
Cítit Tvou tvrdost, tajit dech
A nechat splývat dál náš vzdech –
Ze dne na den víc než dřív –
Můj orgasmus je z tebe živ
Nic jiného mě nevzruší
Než když tvůj kyj do mě buší

- - jsem omezena na Tebe –
A nonstop chci Tě mít,
Jsem omezena na Tvé rány,
Tak kdy mě přijdeš zachránit,
Vyprahlá studna nekonečná,
Můj profil už dobře znáš –
Submisivní obscese
A věčně roztoužená tvář..

Probuď mě vnoci, budu Tě chtít, ¨
Zkus mne i ráno zachránit,
Má stehna vlhnou pod tajemstvím Tvým,
Tvé doteky - už nevím, co s tím,
Chci Tě ze dne na den víc a víc –
Neuteč mi..snad k tomu zbývá říct..

Mne vzruší téměř cokoliv,
Co říct – občas to zabolí,
Když vzrušením se zalykám,
Tvé tělo ve snech polykám..
Autor Ammazonic, 27.11.2009
Přečteno 703x
Tipy 9
Poslední tipující: Azazen, Gabrielle Taroka, Bíša, WAYWARD, enigman, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezké :-).
Azazen

23.02.2010 09:42:00 | Azazen

jakoby nymfomatická...

27.11.2009 17:22:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí