Můj protest...

Můj protest...

Anotace: Sex je dobrá věc, ale... Všude je ho až mooooooooc!!!!!!!!

Já ted' momentálně protestuju
vaši trpělivost tak jistě otestuju.

Tak tedy:

Sex to je slovo reklam
sex to je slovo pubert'áků
sex to je slovo bulvárních plátků
ano sex to je slovo i nás - básníků.

Ale...

Sex přece není tak kýčovitý,
aby potřeboval reklamu.
Sex není to jediné,
čím mají mladí trávit čas.

Tak aspoň Vy, Básníci zachraňte
spravný pohled na sex
Je krasný a má cenu
když není na prodej.

Vím, je to bláznovství
v dnešní době tohle psát
o můj postoj se rvát
když na E55 je plno.

Nevím, doufám.

Doufám,
že naše děti po nás nezdědí
tu otřepanou větu:
,,užívejte si dokud jste mladí."

Bez zodpovědnosti a studu
dejte průchod svému pudu!
To vše v té jedné větě
se skrývá. V celém světě...

Panna je slovo minulosti
svatba je zbytečně drahá oslava,
dobrá jenom k zlosti!

Už končím své protesty
proti dnešní sexuchtivé době
já jen chtěla vykročit
proti nudnému davu...
Autor Žirafa7, 29.11.2009
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Sweet KiWi, CORONATION, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto je snad ftipný

30.11.2009 01:39:00 | sveřep

My básníci se o to teda pokusíme,
ale dopředu ti nic neslíbíme.

29.11.2009 20:33:00 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí