Konec listopadu

Konec listopadu

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Tak skončil nám
listopad
a já nikomu neřekla
že chtěla jsem
s tebou spát

Nikdy jsem necekla
o svém tichém chtíči
a tak se tu jen
svěřuju v tomhle kýči

Skončil nám listopad
a tvoje oči se mi
propálily do duše
tvůj obraz do srdce spad
a já o tom netuše

Přemýšlela nad prací
když mi tvoje vůně
zamotala hlavu
a rozhořela plamen v lůně

Teď v tý touze plavu
jak ryba v oceánu
neznaje směru
nemaje svodu plánu

Na co já beru
to ty vědět nemusíš
snad objevit tvoje slabůstky
pokud se za ně nestydíš

Tak tyhle drobnůstky
skončí snad stejně jako listopad
Tak jako tak přiznávám:
Chci s tebou spát
Autor Lioness, 01.12.2009
Přečteno 481x
Tipy 23
Poslední tipující: PPetrushka, Holis, labuť, Matty09, Bíša, Holly-EnD, Zefi, Psavec, Květka Š., harmony, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, odvážné přiznání! ST! Ať se ti tvé přání splní!

04.12.2009 01:02:00 | PPetrushka

ST,a do konce roku ať to stihneš!:-)

01.12.2009 15:40:00 | Zefi

Přiznání je polehčující okolnost.

01.12.2009 14:12:00 | Psavec

toužit je dobré moc dobré

01.12.2009 10:13:00 | al-pacino

...ještě že to mám zasebou ST

01.12.2009 04:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí