Provident

Provident

Anotace: lichvářům

Vánoce na blátě
já v kapse jen pár centů
mám z toho závratě
denně tu zvoní z Providentu
kdy že to zaplatíš?
však víš
jak ourok užírá
nás tady zaživa

Do hajzlu,proklatě
lichváři v kravatě
maj lejstra místo kvérů
už trávu žeru
klín klínem tluku
usek bych ruku
sám sobě v kloubu
to za tu smlouvu

Myslíš že choději
lotři a zloději
jako dřív nocí?
v křesílkách seději
jen jednim slaději
a v peněz tocích
jak peřej u skály
roztáčej spirály
...pecunia nonn olet!
Autor zenge, 01.12.2009
Přečteno 327x
Tipy 30
Poslední tipující: BArBArKO, Zpátky, Zefi, Zasr. romantik, Holis, WhiteSkull, enigman, Flamy, Květka Š., hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo, peníze nepáchnou...ST!

01.12.2009 20:48:00 | hašlerka

Tyhle kravaťáři jsou ještě větší vydřiduši.

01.12.2009 19:43:00 | Psavec

sou to stvině :D

01.12.2009 19:29:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

...v klidu jsem
nic už nevytloukám
i na klíny jsem líný
jen líně kolem sebe koukám
na svět co už je jiný
vypůjčený...ST!

01.12.2009 19:04:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí