Nemravná

Nemravná

Anotace: To co si představuji není přece žádně tabu!

Prosím, zhasni světla.
Chci, aby tu byla tma.
Pojd, pomalinku po špičkách,
budeme si spolu hrát.

Ty budeš vášnivý lovec
a já tvá štvaná zvěř.
Rozmysli se dobře Lásko,
vážně mě tak hrozně chceš???

Pšt, nemusíš říkat nic,
odpoved tvou znám.
Chci slyšet jen tvůj dech,
krásně se zrychluje, když se tě dotýkám!

Cítím vůni, tep i tvé pohledy.
Po zádech mi běhá mráz.
Když tiskneš zuby moje rty,
uslyšíš mě zasténat!

Vím, že mé nářky
tě rozvášní do poslední kapky.
Však ty nesmíš přestat hrát.
Brzy užiješ si taky!

Já ochutnám tebe
a ty zas mě.
Naše srdce budou tlouci
jako zvony v kostele!

Ach, konečně přijde chvíle,
kdy zastaví se čas.
Ty ocitneš se ve mě
a já zakusím krásu krás!

Jak nádherné je cítit tlak
mezi rozevřenými stehny.
Jak krásně tvrdé jsou nárazy,
díky nimž jsem v sedmém nebi!

Děkuji ti Lásko,
za dnešní nezapomenutelnou noc!
Miluji, když nademnou máš moc,
však já jsem ještě neřekla
všem zakázaným hrám DOST!:-*
Autor Bereniké, 03.12.2009
Přečteno 733x
Tipy 10
Poslední tipující: Lachailla, PIPSQUEAK, Gamiani, Bíša, Linda Etschyick, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hmm!

12.12.2009 18:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí