Sonáta večera

Sonáta večera

Anotace: Nechce se mi věřit, jak moc dokážu být naivní a už vůbc se mi nechce věřit, jak moc moje mysl upadá.

A svou touhu,
slíbat neřest z tvého
nahého těla
jen těžko lze potlačit...
těžko..
Vlahá noc za okny,
jak štěkot nadržených psů...
tvá obnažená kůže láká
lehké doteky...
lehké..
I ty pociťuješ
zardělé chvění...
neskrýváš přednosti.
Jihneš touhou...
a doufáš..
A svou touhu,
slíbat neřest z tvého
nahého těla,
již nikdo nepotlačuje.
a líbá..
Autor Shirai Yoshiro, 06.12.2009
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí