Akela

Akela

Anotace: pobřeží Normandie

Ze srsti Akely
a stříbra skrání
poznáš jak dospěly
jsme znenadání
minulou neděli o vinobraní
hladil jsem stáří mojí dlaní
po ránu před zrcadlem
na čele zvadlém
v mých vrásek přímkách
pak ve vzpomínkách
jak v hracích skřínkách
dokola melodie
tam k břehům Normandie
zpátky jsem šel
a ze zdí klášterních
tam v Mont Saint Michel
vzkazy,noži vryté
co vlastně o ni víte?

Zrozena mořem,nocí a tmou
bouře ji vlasy ještě čeří
než nás dva někdy rozetnou
to vody Nilu dříve změří
jsme asi poslední
co ještě věří
...v lásku?
Autor zenge, 08.12.2009
Přečteno 373x
Tipy 26
Poslední tipující: Bíša, Mario de Janiero, enigman, labuť, harmony, Zpátky, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...myslím, že jste předposlední..
ST!

10.12.2009 00:31:00 | Mario de Janiero

Akela z Knihy džunglí.

08.12.2009 21:55:00 | Psavec

nečtu si v koránu
před večeří
ani po ránu
neznám bibli
já proSTě věřím
že se mnou bydlí

ST!

08.12.2009 18:57:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí