Lehce nekrofilní…..

Lehce nekrofilní…..

Anotace: ......

Lehce nekrofilní…

Amore, Amore, ty stará děvko!
Já Léta se ti vysmíval,
Zamilovaným bláznům se posmíval,
a teď jsi mi to vrátil všecko!

Nevěřil jsem ti, že mě ulovíš,
hlavu do pastí lásky ponoříš.
Byl jsem vždycky nad věcí,
teď už ten kdo nespí za nocí.

Na hlaváku si tehdy vychcaně,
poslal mi tu holku do cesty.
Stál jsem tam ve vlastní pohaně,
dlouhý vlasy věští neštěstí.

Šel jsem za ní jak vůl,
ušel bych i světa půl.
Za vůní týhle plavovlásky,
kurva poznal jsem tu sílu lásky.

Když mozek tepe jedinou silou,
bez ní jsem jak feťák v absťáku.
Kdy zase uvidím svoji milou?
Stejně skončím v pasťáku.

Chcípnu a ty půjdeš semnou,
slečno už jste ztracená.
Tohle zvíře vzešlo s tebou,
touha jež nebude nikdy zkrocená.
Pomiluju tvou mohylu ještě teplou
Dokud jsi ještě vlhká, pleť hebkou
a tvý údy pak složím do hlíny.
Nikdo nejsme bez viny………
Autor MorrisonJim, 08.12.2009
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Peaceter, Vlk v rouše, contionor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce Nekrofilní? Ani ne, řekl bych spíš drsná realita nebo tak něco, když sem to četl, vybavil jsem si sám sebe.. Vážně povedené, vystižené..

23.03.2010 18:53:00 | Peaceter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí