Peklo nebo Ráj?

Peklo nebo Ráj?

Anotace: ???

jediným slovem

zapálils lucerny mého pekla

pohledem škrtls pod kotly

ďábel sám vztyčil hradby

abych neutekla

kdo pak se za mne pomodlí

v divokém tanci víra klekla

( jak se ti hříšníci rozhodli ? )

kvílícím andělům svázali sme křídla

pásku přes ústa chytlo svědomí

Vášeň nám možnost nenabídla

klíny nám hoří

jsme to my
Autor aniger, 11.12.2009
Přečteno 591x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..pěkně jsi tu záležitost popsala a vystihla...ST!

11.12.2009 13:27:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí