Zůstat tak navždy

Zůstat tak navždy

Anotace: ...já chtěla bych tě každý den, ale to je jen pouhý sen

Při tvých polibcích celá hořím
a do peřin se s tebou bořím,
rozpouštíme se laskajícími dotyky,
od sebe neoddělí se už naše rtíky,
které nápoj omamné lásky pijí,
splašená srdce o závod bijí,
plynule splýváme v jediné tělo,
navždy by se tak zůstat chtělo,
v tichu je slyšet zrychlený dech
a pot nám stéká po zádech...
Máme se vzájemně na svědomí,
když slastí ztrácíme vědomí..
Autor ona, 30.11.2005
Přečteno 1401x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Tím jak je ta báseň houpavá, tak je zároveň něžná…Líbí se mi…

07.11.2007 09:27:00 | kouzelníček

Freyjou... omluva

30.11.2005 22:12:00 | Nausika

souhlasím s Freyou...

30.11.2005 22:11:00 | Nausika

líbí se mi to ,přeji Ti hodně štěstí v lásce

30.11.2005 17:50:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí