Svůdná noc

Svůdná noc

Anotace: dokáže mnnohé...

Obléklo slunce noční róbu
nach nebe vlilo do červánků
ospalou dlaní
hladilo stíny hrobů
s obzorem tančilo ku spánku.

V jevišti noci bledý měsíc
půvabným hvězdám líbal dlaně
milostnou píseň zazpíval jim
prostorem letíc
paprsky svými zdobil laně.

Ta noc sváděla ku hřešení
košilka lehká z pavučiny
pod ní jen samet
hebká kůže
co proměnila touhy v činy.
Autor Buližník, 19.12.2009
Přečteno 773x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, Psavec, hašlerka, Květka Š., Matty09, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska s vůní člověčiny...

22.12.2009 23:21:00 | Nút

...muže... "o)

19.12.2009 11:39:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí