Vánek

Vánek

Anotace: není tak o sexu jako a vášni....

I když nejsem příroda ani její pán,
chci aby ti chladivý vánek byl dán.

Tvé líbezné červené rty,
v objetí spolu já a ty...

Chci hladit tvou pusinku,
svými rty, zajínku...

Až budou úplně horké moc,
chci ti je hladit jazýčkem celou noc...

A pak na ty červené sluníčka
jemně fouknout vánek pod víčka...

Chci ti chladivý vánek dát,
mám tě miláčku moc rád...
Autor Jan Christian Hán, 19.12.2009
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí