Nahá výstavka

Nahá výstavka

Anotace: proč se ten malý kluk ukazuje nahý v okně?

Roztažená záclona ve druhém patře,
v jednom z mnoha oken našeho baráku,
stojí na parapetu, rozzářené tváře,
nahý jak Amorek, malý kluk, z páťáku.

Bez studu, jen tak, se ukazuje ulici,
chce tím svůj neskutečný zážitek sdělit,
jak dole sám v sobě odpálil munici,
kterou dosud jen v náznacích mohl tušit.

Venku rozhihňané holky z jejich třídy,
jedna před druhou maskují živý zájem,
zejména když se k nim neobrací zády,
netuší vůbec, že zrovna prošel rájem.

Od rána, sám doma, našel v sobě muže,
a poznal, co je to sila smyslnosti,
rozkoš, z níž mu naskočila husí kůže,
předčasně tajemství odhalil dospělosti.

Mužský vystavil hrdě symbol plodnosti,
nestydí se za vzrušené tělo v rozpuku,
to skrývá daleko větší tajemství,
že je rozkryje, je možno dát záruku.

V extázi objevu se rozdává světu,
chtěl by, aby ho tak všichni viděli,
a schválili mu jeho objevnou cestu,
tu, po které jsme sem my všichni dospěli.
Autor casla, 19.12.2009
Přečteno 479x
Tipy 12
Poslední tipující: 4LJFilip, Woski, Zasr. romantik, Psavec, hašlerka, Koza, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo..připomělo mi to mnohé mé příběhy... :-)) ST!

24.12.2009 00:45:00 | Zasr. romantik

...jo..připomělo mi to můj příběh s kolchoznicí...ST!

19.12.2009 18:59:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí