mandragora

mandragora

Anotace: Kavkazským horám a bohům jsou li...

Nad srázy skalních masivů
s batohem mandragory
jak u Beránků na pivu
já vedu s bohem rozhovory
léto co léto na Kavkaze
kde noc je tmavá jako saze
a z ozvěn ticho do údolí
padá si bez starostí
ve větru vůně dole z polí
a na nich přes den lidé prostí
pokorou,dřinou nebo s léty
soutěsky v tvářích,ohlý hřbety
proč vlastně píšu tyhle věty
vždyť ani on svět nezmění
a vy dál mezi sazemi
ať je to z hřbetů na Kavkaze
v Paříži,Le Havru nebo Praze
v pachtění plachet větru žití
dál spřádat příze nití
života míhání
budete ve lhaní....
Autor zenge, 19.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Bíša, jarmil, labuť, ziriant, Flamy, Psavec, Myrja, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsem si zase početla, díky, díky..nádherné..ST!

19.12.2009 20:07:00 | hašlerka

Kavkazský křídový kruh..
a v jeho středu Bůh
na rzvrzané židli sedí
občas s hůry dolů hledí
v kruhu křídovém si medí...
a dole pod Kavkazem
s rukama až na zem
ubozí mužici
kosí kukuřici...
ST!

19.12.2009 20:01:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí