Mezi čtyřma očima a dvěma těly

Mezi čtyřma očima a dvěma těly

Anotace: vytvořeno 19.7.2007

Mezi čtyřma očima a dvěma těly
rozumové argumenty neuspěly.
Nebylo to nadlouho, rozum se vytáh,
nadělal mi nepořádek v prioritách.

Mezi čtyřma očima a dvěma těly
jiskry vášně se na chvíli připomněly.
Nebylo to nadlouho, zas pominuly,
to, na čem mi záleží stavím od nuly.

Mezi čtyřma očima a dvěma těly
i stabilní vztahy se nám rozechvěly.
Nemohlo to zůstat stejné, to je jasné
- vášeň vztahu taky přece jednou zhasne.

Jen kvůli těch očí a těch těl
čtyřem lidem se svět rozletěl.
Snad ale ne napořád, stále mají naději,
že i čtyři oči a dvě těla jednou dospějí...
Autor Roman.Tycka, 20.12.2009
Přečteno 537x
Tipy 5
Poslední tipující: PPetrushka, janewe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké zamyšlení

27.12.2009 18:09:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí