v pokoleních

v pokoleních

Anotace: Věře a víře

Věřím na slunce,i když nesvítí
věřím na lásku,i když ji necítím
věřím v boha,i když mlčí
nebo se někde krčí
schován po staletí
víří se v prach
a jako smetí
je třeba zametán...

Mé báby i děti
všech pokolení
i ten kdo milován
i ten kdo není
ho nikdy neuvidí
možná se stydí
možná že není
a v hlavách lidí
je skoro vymícen
jak stromy Galilee
v regálech levných cen
v položkách výprodeje

.....To zaživa mne sžírá
přesto má víra neumírá.
Autor zenge, 21.12.2009
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: Flamy, labuť, Holis, Psavec, Špáďa, Mario de Janiero, Květka Š., hašlerka, ziriant, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlape, Tobě to píše snad samo. A navíc super, myšlenky svěží i forma čtivá...

21.12.2009 22:20:00 | Špáďa

Někteří věří jenom v peníze
a kradou stále krize nekrize
chtěli by koupit slunce, lásku, deště
poklidný spánek a k tomu moudrost ještě...
ST!

21.12.2009 21:38:00 | Mario de Janiero

st!

21.12.2009 19:50:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí