duhovka

duhovka

Anotace: Hrusickým

Víme to oba
že doba
..není zlá
záleží jak se podíváš
je to jak s krásou ženy
jak s hranou vázy nebroušený
jak přes duhovou kuličku
kdy hledáš dětství uličku
v ní všechny známý
a náruč mámy
bezpečnou
..ou jak mne to bolí
koukat se zpátky do pohádky
víme to ty a já
tam pod údolím
princezna a já indián
přes ostří těch váz hran
a z rán jen vlhko z jinovatky..

Okresní plátky
na stránkách pod inzercí
jsou jako herci
proměnliví
nevidí světa divy
u kávy v teplíčku
nemaj tu kuličku
v který sníh padá
...ahoj Tvůj Josef Lada.
Autor zenge, 21.12.2009
Přečteno 333x
Tipy 22
Poslední tipující: toulavá naděje, labuť, Zasr. romantik, Květka Š., hašlerka, Špáďa, Kars, Mario de Janiero, Doradan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám hašlerku...ahoj tvůj Karel Hašler

ST!!

21.12.2009 22:26:00 | hašlerka

°°°ST!°°

21.12.2009 21:07:00 | Mario de Janiero

A proto kéž nikdy neztratíme svou duhovou kuličku :)

21.12.2009 19:39:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí