Nebezpečné známosti

Nebezpečné známosti

Anotace: s vtipným podtextem.. žádné umění

Možná se spálím,
protože tebe sex láká,
ať je den nebo se už smráká
...
Já jen žárlím.

Jedna ti prý nestačí,
raději jsi v grupáči,
zatímco já vysedávám v Mekáči.
...
Hold každý z nás jinak posvačí.
Autor Nussichoco, 22.12.2009
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Uhel pohledu, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí