Vedlejšák

Vedlejšák

Anotace: Co si budem povídat, podobných komedií už bylo natočeno... Nevím, zda si ti lidé smplnili své touhy, ale určitě se jim to vymklo z ruky...

Tou kurtizánou chtěl bych být
a sexem si trochu přilepšit.
Přestrojený chlap v houfu dam,
v hezkých šatech je přivítám.

Mezi davem mladých krásných těl
svou píseň jsem v duchu pěl.
Zmocňovala se mne síla zvířete,
než muže k sobě přijmete.

Škoda, že to není ona ale právě on,
v kulturistice světový šampión.
Měl jsem z toho neblahé obavy,
jak se k tomu moje mysl postaví.

Klient však hledal vřelou společnost,
šarmu jsem měl víc než dost.
Na všechny zabrala má ženská atrapa,
plochá děva, co to umí na chlapa.

Plný strachu, než se k tomu dostalo,
prý, aby se nějaké děvče přidalo.
Mám i štěstí, kterého je třeba nejvíce,
po pravdě zasluhuji dostat na líce.

Mladý chlapec byl však bisexuální.
Rád by zkusil i sexík anální.
Po pár vodkách ztratili jsme zábrany,
střídali polohy, dělali to i se strany.

Kolegyně se od nás nechala ráda hladit,
aby se mohla více slastí navnadit.
Jako by mnou projel nejen řitní svěrač,
na hromadný gejzír nestačil ani stěrač.

Časem se ze mne stal opravdový gigolo,
až nemohl jsem vidět lidi, co šli okolo.
Díky Bohu že pouze ženy, žádný sportovec,
dokud mne nenavštívil známý svalovec…

…co přišel za mnou pouze na pokec.
Autor jehlaspichlas, 25.12.2009
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: Inies, PANGÁSIUS, whiolet, carodejka, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

31.01.2010 10:53:00 | PANGÁSIUS

samozřejmě jsem se pobavila, u tebe já se vždy pobavím a to mi jde:)

04.01.2010 13:48:00 | whiolet

jehlaspichlas...pobavila jsem se a také zasmála, zase jsem tu dobrou náladu u Tebe našla a to je prima.

04.01.2010 01:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí