Chobotnice

Chobotnice

Anotace: v chapadlech sevření...

Ovíjíš mě jak chobotnice
chapadla dlaní s přísavkami
na prknech lásky ochotnice
jsi tryskem koní tažných saní.

Ovíjíš mě jak nahá krajta
kůži jsi svlékla k milování
z Celsia přešla na Fahrenheita
sežehla na prach moje spaní.

Ovíjíš mě jak dravec noci
jablka ňader hladem syčí
v žaláři paží zpitých mocí
do blesků bouře hromy křičí.

Ovíjíš mě jak lián stvoly
tropický prales vlhký potem
žíznivá strouha mezi poli
protnutá vášeň tupým hrotem.
Autor Buližník, 27.12.2009
Přečteno 554x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Sima, Nút, labuť, Psavec, Květka Š., Elisha, Terakota, hašlerka, Kubino 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a víš li ty co platí na chobotnice.....

lásku solí nezaženeš...

19.04.2010 09:56:00 | Nút

Tahle je perfektní!

27.12.2009 19:20:00 | Psavec

Skvělá!!

27.12.2009 10:41:00 | Elisha

Tohle se ti hafo povedlo, paráda!

27.12.2009 09:41:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí