Bez názvu

Bez názvu

Anotace: vytvořeno 11.2.2008

Omámená.
Vyčerpaná.
Jako rosa časně z rána,
jako mlha rozervaná,
postříbřená.

Odevzdaná.
Uvolněná.
Jako vůle zatemněná,
pořád jsem ti nakloněná,
odpoutaná.

Otevřená.
Poblázněná.
Jak nevinnost pozměněná,
líbala tě na ramena
kořeněná.

Přenádherná.
Zarputilá.
Jakoby se do něj vpila,
najednou v ní tkvěla síla
neúměrná.

Důvěřivá.
Přemýšlivá.
Její srdce znovu zpívá,
přelévá jej voda živá,
proměnlivá.
Autor Roman.Tycka, 27.12.2009
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: Lachailla, Pevya, al-pacino, Myrja, Mallerick, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Nemám slov, opravdová báseň, moc se mi líbí.

29.12.2009 17:00:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí