kaktus

kaktus

Anotace: botanikům

Jak kaktus když ho oholí
.....usychám
do krámu chodím o holi
už ani nepíchám
za oknem civím z parapetů
a jména kolem už všem pletu
to jaro se zas blíží k létu
a listy zrajou pod vínem
trumpetou čenčlou za babetu
žaluju všechno kolem světu
a smrdím trochu podzimem

Jak kaktus hniju přelitý
po hrdlo mokem žití
když do očí mi zasvítí
paprsek reality
za dávnem dávno skrytý
vyprávím dětem mýty

Jak kaktus kdysi botanika
opuštěn někde v poušti
o nocích tajně do dlaně
já denodenně vzlykám
to ten tok času co mně zkouší....
Autor zenge, 06.01.2010
Přečteno 425x
Tipy 32
Poslední tipující: Bíša, Špáďa, Mario de Janiero, labuť, Psavec, Zefi, Mbonita, Holis, hašlerka, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sedla, hlavně ten začátek. Dál už to jelo samospádem... ...ale to je u tebe normálka.

08.01.2010 19:32:00 | Špáďa

Nepředbíhej a zařaď se do fronty na jaro...ST!

07.01.2010 19:06:00 | Mario de Janiero

St...!!!

06.01.2010 22:42:00 | Zefi

Paráda, poklona a :ST

06.01.2010 21:41:00 | Holis

nádhera..ST!

06.01.2010 21:02:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí