Nevinnost

Nevinnost

Anotace: dávná vzpomínka na moji sestru

Hoví si na pláži v náruči maminky,
maličké ze školky děvčátko s mašlemi,
dudlá si paleček s výrazem šibalským,
buclatý andílek, rozkošně nahatý.

Nožičky rozverné si spolu nerozumí,
kamarádí spolu jen skrze růžový pelíšek,
odkrývají lůno až někam pod pupík,
kouzelné spojení panenství s neřestí.

Objevuje zvolna kouzlo smyslnosti,
celému světu ukazuje poklady,
pyšně se chlubí taji dívčího těla,
neví, že takto předvádět se nehodí.

Dospělé děvče takto své tělo obnaží,
jen když je vzrušené až před svým milým,
když moc těší se na společné splynutí
a chce mu odevzdat to svoje nejdražší.

Maminka to zná z vlastní zkušenosti,
naivně zlobí se ta malá holčička,
proč ji nedovolí si hrát se svým tělem,
zatím nechápe zvláštní pravidla stydlivosti.
Autor casla, 09.01.2010
Přečteno 417x
Tipy 8
Poslední tipující: Koza, Zefi, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí