Zhasínám světlo...

Zhasínám světlo...

Anotace: ...odvádím pozornost od smutku, bolesti, sním o milování, o slasti...

Zhasínám světlo a
rozsvěcuji svíčku,
jdeš ke mně blíž,
něžně hladíš po líčku.

Rozepínáš blůzku,
díváš se do očí,
já zas do tvých,
jiskřičky tam vkročí.

Líbáš sladce ústa,
hladíš jemně ňadra,
opětuji polibky tvé,
do náruče já spadla.

Sjíždíš po mém krčku,
k bradavkám, pak bříšku,
rozechvíváš tělo mé,
uleháme na hedvábném lůžku.

Rozepínám tvé kalhoty,
až je rvu z tvého těla,
neděláš žádné drahoty,
lásko, jak jsem rozechvělá.


---1. díl---
Autor toužím.jít.dál, 11.01.2010
Přečteno 549x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Oťas, Pythonissa__, Charibeja, bobi bobie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí