Mezi zdechlým blátem a ubrečeným nebem

Mezi zdechlým blátem a ubrečeným nebem

Anotace: Stará naivka forever.

Na rukávech, nohavicích
Vrstvy bláta
Zvyky, city - pravidla
Mu nejsou svatá

Zdálo se - jen na chvíli -
Že pravdu měla jsem
Jenže můj milý kamarád
Se prostě jen rád ohání ocasem

Na mých koutcích a na mých rtech
Lpí chuť - známá a hned zas jiná
Zatímco on - gauner i přítel -
Sní si a spí... či jen tak dřímá...?

Nestojí za to řadit se do fronty
Zase a znova prožívat ty křeče
Sestřičkám, barmankám, diskantkám - jiným se
Do lůna zaboří, po stehně steče

Autor Rika Akira, 12.01.2010
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: vůně mraků, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí