Zhasínám světlo...

Zhasínám světlo...

Anotace: pokračování ... všem krásný den přeji a ať se vaše těla hřejí ... s láskou, v lásce, touze, vášni ...

Zhasnuté světlo a
svíčka stále plápolá,
touha a chtíč
si nás k sobě zavolá.

Líbáš nyní od kotníků,
propínám se celá,
rozhořena, rozprouděná,
říkám ti slůvka smělá.

Polibky zasypáváš mě,
jdeš od stehen výš a výš,
svírám tvé ruce pevně,
vem si mě rychle již.

Krouživé pohyby a polibky
na roztouženou mušličku,
cítím tvoji perlu tvrdou,
orgasmus se blíží za chviličku.

Perla tvá v mušličce splyne,
tvrdě do ni naráží
a v něžném objetí
z úst slastné vzdechy vyráží.

---2. díl---
Autor toužím.jít.dál, 12.01.2010
Přečteno 852x
Tipy 10
Poslední tipující: PPetrushka, al-pacino, Oťas, Pythonissa__, malá slečna, bobi bobie, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí