na dosah

na dosah

Anotace: válkám

Pamatuju..podkovu z vašich vrat
tvůj jemnej prstoklad
i jak mi pálil žhavej plát
tvýho těla
jak pro tebe jsem nocí krad
kdy se jedlo jen když byl hlad
a za vsí byla slyšet děla

Ta doba zlá
v mých očí byla jarem
ač únor já jsem žárem plál
a jméno tvý jsem nocí řval
do hledí jejich kvérů
promiňte mi to padlých synů matky
že zpátky bych to věru vrátit chtěl
vždyť už jsem měl
...tu lásku na dosah
na kraji tětivy
v tý válce prašivý....
Autor zenge, 12.01.2010
Přečteno 435x
Tipy 31
Poslední tipující: labuť, Špáďa, Bíša, Flamy, Myrja, Psavec, TetaKazi, Holis, Mbonita, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!! ... bez komentáře - a bez debat!

12.01.2010 21:23:00 | TetaKazi

nádherné..ST!

12.01.2010 20:12:00 | hašlerka

Neustále překvapuješ!

12.01.2010 19:03:00 | Zasr. romantik

...za ST

12.01.2010 18:46:00 | WAYWARD

líbí se mi a moc

12.01.2010 16:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí