Šibalské myšlenky

Šibalské myšlenky

Anotace: jako se zpívá v jedné písni - Mám na Těba chuť .. :-)

Večer chtěla bych Tě u sebe v postýlce mít,
hezky dveře zamknout a v Tvé náruči snít.
Vím, že se budeš bát, že Ti chci být o malý kousek blíž,
ale že chci se s Tebou milovat, to už asi víš.
Přesto však oči klopíš, že jsem to já, která svést Tě se chystá.
Ale neboj se, lásko, bude to krásné. - Tím jsem si jistá.
Nevěřím tak zcela Tvým pohledům prchavým,
protože v tobě láska sálá a vášeň pozvolna mění se v ohně dým.
V jádru jsi stejný
- anděl, co v těle ďábla si hýčká,
začneme hezky pomaloučku, třeba párem polibků na víčka.
Budu si hrát na hodnou holčičku, která hodlá s Tebou poznat svět
a nakonec to budeš Ty, který mladou dívku sved...
Autor melebele, 05.12.2005
Přečteno 1334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

I ty jedna :o)

10.12.2005 19:45:00 | michala

Čile tu splétáš nitky sítě, snad v pavouka změnili tě... :-))

06.12.2005 11:57:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí