Narkoman

Narkoman

Anotace: Každý jednou zestárne a každý se s tím vyrovnává po svém.

Jsem vlastně starý narkoman
slast od žen je má droga.
Marně já zde čekávám
která z vás mi ji podá.

Která z vás se slituje
nad starým smutným kmetem.
Do žil života mi nalije
já zaplatím jí vděkem.

Jsem sice stár, ale pamatuju
ty noci plné touhy.
Ta rána krásná probuzení
proč život je tak dlouhý.

Mládí nelituje starce
neví co všechno prožil.
Pro pár peněz a kus žvance
mu stříknou jedu do žil.
Autor Eru Alonnar, 16.01.2010
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, 4LJFilip, Rezka Štrochová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí