Vášnivá

Vášnivá

Anotace: Osobo...

V krabici, rozeslána do všech stran,

smotána lanem stále doutnám.

Jsem ztracená zapomenutá pouta touhy.

Obracím vlastní tmou a přemýšlím,

nikdy jsem nebyla tak spálená.

A nikdy jsem nebyla tak daleko od sebe.

Odlepím ze rtů pásku a pouštím ten chtíč,

dobrat se k místům zakázaným.

Nestačí mi, podpálit samu sebe

musím sežehnout i tebe.
Autor Adelle, 18.01.2010
Přečteno 814x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Květka Š., labuť, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobrá.

18.01.2010 16:42:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí