Neděle

Neděle

Anotace: ...........

V milostném objetí
do ouška ti šeptám
slůvka plná lásky

cítím vanilku ve tvých vlasech

pojď, budeme se milovat
na velké posteli
bude to náš celý velký svět
celou noc
než slunce vyjde

dostaneme se do víru
tornáda vášně
rozehrajeme divadelní hru
budeme jak Romeo a Julie
absintový bohémové

tvé polibky
jsou jak výlet po duhové dálnici
trip po marihuaně
realita, která se ztrácí
v barevném světě

nechci tě opustit
chtěl bych vidět tvé úsměvy
ozdobené dvěma náušnicemi
z dalekých krajů

nahá jsi
ve velké posteli
nechci od tebe
ještě odejít…
Autor Vlk v rouše, 19.01.2010
Přečteno 605x
Tipy 26
Poslední tipující: Striga, Markéta Hl., PPetrushka, susana načeva, Cassée Moteur, Stoneman, Oťas, labuť, Game, Holis, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, romantická

22.01.2010 16:58:00 | Markéta Hl.

Krása.

22.01.2010 14:14:00 | PPetrushka

spadnout do viru vasne je jeden z nejuzasnejsich pocitu, ktere muzeme prozit.. ST =)

20.01.2010 06:19:00 | dream in emptiness

Sama ve velké posteli je deprimující.

20.01.2010 00:16:00 | Psavec

Hezká erotika v zimní době.

19.01.2010 23:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí