draci

draci

Anotace: dětem

V podvečeru říjnovým
zamotaný v drátech draci
kde že to je nepovím
našli by se tací
co by pro ně chtěli lézt

Ve větru tam draci visí
dny i noci vypráví si
jak to bylo kdysi
když mohli lítat nad strání
kámošili na obloze
s mraky,sluncem v ranní mlze
s duhou,tmou a svítáním

Na honěnou ve vichřici
jako malí uličníci
hráli do klekání
hádali se o počasí
bejvali to prima časy
to vám povim páni

Pak přišel den plný smůly
větry duly z jižní strany
co se stalo vzápětí?
ve vysokým napětí
byli draci zamotaní

Na všech sloupech
od tý doby
připevněna na dvě skoby
je cedule s nápisem
..Je nebezpečné dotýkat se
drátů na zem spadlých
a draků v drátech zamotaných.
Autor zenge, 20.01.2010
Přečteno 416x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, Bíša, Zpátky, modrá..., Mario de Janiero, Oťas, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamotat se do drátů
odkud není návratu
to je na draka...
ST!

21.01.2010 13:29:00 | Mario de Janiero

Hašlerka to přesně vystihla.

20.01.2010 23:16:00 | Psavec

je nebezpečné dotýkat se hvězd
na zem spadlých
draků zvadlých
a žen padlých

ST!

20.01.2010 21:09:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí