Švédi

Švédi

Anotace: strakám ...

Ani tak Švédi
při nájezdech
z trezorů ve zdech
....nekradli
tak jako kradou
tihle v sjezdech
a místo tlapou
....rypadly
nabíraj z prázdných kádí
zeptej se Ládi
kdo tu s kým kamarádí
kdo komu radí
kdo za kým stojí
příjmají pod obojím
v zbroji i v kroji
snad kohokoliv

Zas příjde řečník obratný
co slova umí skládat
a podmaní si masy
naučí lid zas stoj spatný
a čelem k zemi padat
i třeba třídit rasy
..asi.
Autor zenge, 23.01.2010
Přečteno 387x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Špáďa, Psavec, hašlerka, labuť, Bíša, ziriant, Květka Š., Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda slov...fackama nešetřit!
ST!

24.01.2010 19:24:00 | Mario de Janiero

Kradou stejně, jen dneska se méně zabíjí, ale zase jim to jde rychleji.

23.01.2010 10:10:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí