řeč ženského těla

řeč ženského těla

Anotace: .

kamarád mi řekl
JO,
dneska jsem si zapíchal
a bylo to naprosto neočekávaný.
je to fajn, že si kamarád zapíchal
ale proč tolik zbytečnejch keců
od slečny?
"měl si mě hlídat, nediv se když sem zůstala
sama s chlapem,
já fakt nechtěla něco takovýho,
ale bylo to fajn, blablablablabla"
však to znáte,
jednoduše řiká
"opíchej mě, opíchej mě, znova a ještě víc".
mužeme tomu řikat třeba řeč
ženského těla nebo taky hluch
mužského ducha a nadrženost..
Autor humus, 24.01.2010
Přečteno 727x
Tipy 3
Poslední tipující: ostuda lidstva, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase upřímnost :) (i když to třeba není pravda)

28.01.2010 11:57:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí