Fanda,Stýv a fanty

Fanda,Stýv a fanty

Anotace: kurzům pozitivního myšlení....

Bylo jedno zlo
je ...i vždycky bude
ač je hnědé,modré,rudé
s mocí v ruku
vždycky pude
i když nikdy neskrývá se
není vidět ale má se
vždycky k světu
..táta tetu
teta tamtu
tamta píchá
zase Frantu
Franta zas má
spoustu fantů
na tu partu buzerantů
..tů..tů tů tů
..co je vole komu voláš?
dyť tam vlastně nikdo neni
nebyl ani nebude
ani v noc i v rozednění
eso piky žalude
když nemáš tak vyměň denní
za tři noční prej to de
eště tři dny do vejplaty
stará tahá hleny z paty
a ozvěny mého konta
mezi voli volí Vonta
Mážu nebo Losnu?
dej mi svátek radši sosnu
tuna v knajpě vosum piv
a ten v hlavě negativ
prej přeměnim v kladno
psal to v knížce ňákej Stýv
vlastně jde to snadno
musíš chodit do kursu
tam je to blíž k bohu
budeš strkat za hlavu
svojí levou nohu...
Autor zenge, 28.01.2010
Přečteno 326x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Bíša, labuť, Psavec, Zpátky, Mbonita, Dota Slunská, Michelll, hašlerka, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stínadla se bouří.

28.01.2010 23:14:00 | Psavec

Za ty Vonty velkýho tipa:)

28.01.2010 21:10:00 | Dota Slunská

Mně zas říkal Losna
bývala´s jak sosna
pěkná pevná celá
dnes tvůj kurz
už žádnou cenu nemá

ST!

28.01.2010 19:10:00 | hašlerka

Stejně jako domy burz
jsou kurzy v kurzu
správný kurz
do hospody naber
nalej si a zaber...
ST!

28.01.2010 18:50:00 | Mario de Janiero

Snůška zajímavých postřehů zajímavě vsypaná či spíše veskládaná do kornoutu poezie...

28.01.2010 18:31:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí