NEŽ NÁS PEKLO SEŽEHNE SVÝM PLAMENEM

NEŽ NÁS PEKLO SEŽEHNE SVÝM PLAMENEM

Anotace: Taková je vášeň

No tak už klidně zavři oči svý
a vnímej mí tělo po tobě hladový!

Než nás peklo spálí na popel,
polož mě k sobě tady na postel!

Já budu s tebou dělat věci,
který už s nikym jiným dělat nechci!

Než nás peklo sežehne svým plamenem,
my si to spolu ještě rozdáme,
pak stanem se navždy kamenem!
Autor Bizkittka, 30.01.2010
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

divoký ST.

30.01.2010 22:10:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí