TAK NESUĎTE NÁS

TAK NESUĎTE NÁS

Anotace: ....

Ty jsi sám,
já jsem tu sama chvíli,
tak co s tím,
ráda s tebou vše sdílím.

V polštářích
a nebo na trávě,
s tebou se pomazlím,
je mi jedno kde právě.

Ty jsi sám,
já jsem tu sama chvíli,
nad námi oblaka
a z nich pádá sníh bílý.

V autíčku
a nebo v pelíšku,
hladíš mě,
líbáš jemně po bříšku.

Tak nesuďte nás ,
jak jsme se chovali,
za to že se milujem,
že jste to poznali!

Tak nesuďte nás,
že chcem trochu žít,
že máme svý životy,
že nechcem jenom snít!
Autor Bizkittka, 02.02.2010
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, hypertenze, jedam, Zefi, Květka Š., Lady Celebrian, bobi bobie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koukám tady je vše v naprostém pořádku,jen tak dá děti... :o)

04.02.2010 00:07:00 | jedam

kdo sám poznal neodsoudí...:)

03.02.2010 07:08:00 | Lady Celebrian

Soudit toto nepřísluší,
to hezké se dá jenom přát,
ten kdo nad tím se pohorší,
jen závidí a pomlouvá.
Ahojky Bobi

03.02.2010 06:36:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí