rýma

rýma

Anotace: dětem

Výr bez víry
nocí civí na tapíry
jak s papíry o původu
hledaj díry
živou vodu
sumci s kníry
berou míry
na rukáv
říkal páv
co chrání sloní chobot
celý týden včetně sobot
...prý to bylo přesně loni
chytli rýmu čtyři sloni
hekali a pšíkali
a prskali do dáli
to vám povim slon když pšíkl
z šatů pani klidně svlíkl
až tam u té pokladny
byli z toho bezradný
tohle je už třetí zima
samá rýma,samá rýma
zkoušeli pít vodu slanou
i do sauny chodili
už nechoďte nashledanou
ze sauny jsou pahýly
nepomohlo tohle klima
zas ta rýma,zas ta rýma
až v jeden den z Ostravy
přišla rada od kohosi
máme ušít rukávy
na ty jejich nosy
prý se to tak nosí
u severských břehů
to je všechno prosím
z tohohle příběhu...
Autor zenge, 05.02.2010
Přečteno 350x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, labuť, Špáďa, Zasr. romantik, pamp_elka, Mbonita, Květka Š., Psavec, Michelll, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sloní pšík Tvého veršovaného humoru svlékl i mne a ta paní vedle mě, co jsem jí to četl, smíchy tak poskočila, až ji to nadzvedlo jupku...

06.02.2010 15:15:00 | Špáďa

Ač nemám nos jako slon,
teď nám rýmu jako hrom.

05.02.2010 19:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí