K54

K54

Anotace: koninám

Kos v kosatci v Kosrarice
kreslí kosí kosočtverce
kus kulatý klekánice
koulí kýlu do koberce
kleká s kusem na klepadlo
za komančů to se kradlo
kusy klád i kusy krovů
koně,krávy,kamna z kovu

Kněz z Kunratic
kurvu klepe
v kládě v kostele
kam to Kriste kurva kráčí?
křivdy,klamy,kurděje
komu,kam a kolik
klikiháky z kronik kážou
kolaborant kráká
králům v křeslech kožených
za kila a za kus kýty
v krámě kostěný
Autor zenge, 05.02.2010
Přečteno 399x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Bíša, susana načeva, labuť, BArBArKO, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., Michelll, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...koukám, kápl jsi na ká...
STK!

05.02.2010 18:14:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí